Un partener de incredere

''If you think it’s expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur!''
Red Adair

Deoarece in zilele noastre tehnica de calcul a devenit indispensabila, vrem sau nu, suntem dependenti de buna functionare a calculatoarelor, serverelor, imprimantelor si a tuturor celorlalte echipamente periferice care ne inconjoara, in oricare din departamentele firmei. Mai mult, partea software detine o importanta capitala, daca ne gandim la ce ar putea insemna pierderi sau furturi de date, atacuri informatice, blocari de aplicatii, contracte pierdute si exemplele pot continua.

Stiati ca..

...pentru performante maxime, fiecare departament dintr-o Companie trebuie sa functioneze ca o rotita a unui ceas elevetian, iar costurile trebuie sa fie proportionale cu eficienta ?

De multe ori costurile infrastructurii IT nu sunt neglijabile. De aceea, va propunem o solutie prin care puteti optimiza costurile aferente : externalizarea activitatilor IT.

Externalizarea activitatilor IT

Cu siguranta externalizarea, prin avantajele sale, este o tendinta si un "must have" in business-ul actual. Aducerea ca partener a unei companii IT inseamna accesul facil la tehnologii, suport, experienta, la un cost mai mic decat construirea unei echipe proprii.

Pentru ca:

 • Aveti nevoie de solutii IT integrate si optimizate pentru nevoile particulare ale companiei dumneavoastra;
 • Aveti nevoie de echipamente stabile si fiabile, pe care sa le folositi la capacitate totala;
 • Aveti nevoie de suport si service pentru a exploata eficient echipamentele si tehnologiile IT;
 • Aveti nevoie ca angajatii dumneavoastra sa fie corect instruiti in utilizarea sistemelor IT;
 • Aveti nevoie ca problemele aparute sa fie rezolvate rapid, de un personal calificat si cu experienta.

Va intrebati de ce ati alege ca partener IT compania TECHDATA LINE ?

 • Pentru ca TECHDATA LINE este integrator de solutii IT&C pe piata romaneasca incepand cu 2003. In baza experientei pe care o avem, va vom consilia pentru produsele sau serviciile IT de care aveti cu adevarat nevoie.
 • Pentru ca oferim solutii IT complete, pe principiul “One Stop Shopping”. In acest mod nu veti mai avea probleme de integrare, compatibilitate, timp, indiferent de solutiile alese.
 • Pentru ca stabilim impreuna optimul pentru dumneavoastra, fiecare problema putand avea mai multe solutii :  complexe sau simple, pe termen lung sau scurt, hardware sau software etc.
 • Pentru ca la oricare solicitare ofertele noastre comerciale sunt clare si concise, putandu-se adapta bugetului pe care intentionati sa-l alocati. Scopul este ca produsul sau serviciul IT pe care il cumparati sa raspunda tuturor cerintelor dumneavoastra actuale si viitoare.
 • Pentru ca vrem sa stabilim cu dumneavoastra o relatie pe termen lung, sa va ajutam sa folositi corect ceea ce ati achizitionat, sa beneficiati de solutia oferita si sa apelati tot la noi si in viitor.
 • Pentru ca enuntam garantia ca parte integranta din parteneriatul cu nostru si dorim sa fiti permanent un client multumit; de aceea va oferim garantie o reala pentru serviciile si produsele comercializate;
 • Pentru ca solutiile noastre imbunatatesc infrastructura IT a companiei, comunicatia utilizatorilor, a aplicatiilor folosite in retea, securitatea datelor si scaderea costurilor operationale.